Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery Van de Tobbedanser

Fokker van Ragdolls en Brits kort (lang)haar

Herplaatsers

Soms moet je de moeilijke beslissing nemen om poezen in je cattery te herplaatsen. Ik maak zulke beslissingen niet zomaar. Vaak gaat daar heel wat aan vooraf. De oorzaak is meestal dat een poes na sterilisatie niet goed meer in de groep ligt. Om onrust binnen de groep zoveel mogelijk te vermijden in verband met virussen etc, moet je soms de moeilijke keuze maken de geholpen poes te herplaatsen. Tot nog toe hebben mijn herplaatsers fantastische nieuwe mandjes gevonden en genieten volop van hun nieuwe leven. De prijs voor een herplaatser is 500 euro en daar zit de sterilisatie bij in. Ik verhuis geen poezen of katers ongeholpen. Verder wil ik graag contact houden en af en toe eens horen hoe het met mijn poezen gaat. Mochten ze om wat voor reden dan ook herplaatst moeten worden bij de nieuwe eigenaren, dan wil ik daar graag van op de hoogte worden gebracht, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Dalia

Voor Dalia zijn we op zoek naar een nieuw huisje. Dalia is een zeer energieke poes. Ze is aanhankelijk en mag heel graag in de tuin spelen. Een huisje met tuin waar ze op een veilige manier kan spelen (dus afgezet zodat ze niet uit de tuin kan komen) zou perfect voor haar zijn. Ze kan hier met andere katten, is geen ruziezoeker. Ze is nog jong, 1,5 jaar. Gecheckt op erfelijke afwijkingen (hart, nieren via echo en DNA). Dalia is gesteriliseerd. 


De vraagprijs voor Dalia is 400 euro. 


Bij interesse graag even persoonlijk telefonisch contact of een uitgebreide email.